tanda2 mengandung

Assalamualaikum mommy semua.. boleh bagitahu tak tanda2 preggy sebelum korang disah mengandung? TTC

87 Balas

Cramp mcm sengugut period tu..rsa sama mcm nk period,tp Period tak datang ms on due tu... #ttc5y

5 week breast da skit truk... Nk msok 6 week ni kpla psing rse nk muntah tp x muntah2 pon... Mkn pon xlalu...

5y ago

bole sye thu knp pregnant breast sakit ye.. sbb sye time period je sakit.. and now bru pregnant breast sakit jgk.. ingat nk period.. check2 pregnant

selalu sakit perut, perut xselesa, perut berangin, semua dekat perut hahaha, pastu breast mcm bengkak

Happy Tak boleh bawa bincang...sampai org yg tegur...overdose makan Gula ka apa 😂😂😂😂

tak ada tanda bnyak pun.. cuma selera makan kurang.. makanan feveret pun xberapa nak suka..

penat y amat sgt..pening,breast mmbesar.n ad sttik drh kaler coklat. sblm period date sptutnya.

Rasa mcm nak period tapi x period2, lps tu lth dia tak blh bawak bincang sampai shaking bdn lth

Ttba saya kurang makan sedangkan sy kuat makan 🤣. Lepas tu check upt alhamdulillah +ve ❣

Muntah every morning.. bdan cpt penat... penat tu mcm tk leh bwk bncng.. then late period..

Dya tdae Tanda pun 😅 sedar bila lambt period semnggu jae 😅 terus test