tanda2 sedang subur

Ada yg tengah ttc ke, boleh share apa je tanda2 ovulasi yg korang pernah alami sendiri? Mcm sy skrg perut kembung dah 2 hari.

4 Balas

Biasa klu ada kluar lendir yg ptih jernih cm telur tu org ckp tgh sbur.. Klu Google pom diorg ckp cmtu jgk.. Yg lndir ptih tu sbur.. Sbb die bkn ade slalu.. Hanya time kte sbur.. Dh xsbur n lndir tu xde.. Biasa lndir tu ade 1 hri je.. N xde

5y ago

Ouh sy dlu mse xkwin mmg ade slalu 1 hri 1 bln.. Lpas dh kwin xde.. N spnjg tu mmg xde tnda2 lekat.. Sy mnum air buah zuriat n amalkn ssu masa tu bru ade blik.. S. Pai skrg.. Sblm sy preggy ni klu ikot opk sy sbur 29hb..tp lendir tu ade 30hb..sy ajk suami brsama.. N now sy preggy.. Tu sy la.. Sy xsure la lain org lain cara dia kn.. N sy mkn madu turki bln lpas.

Sy hr tu rasa kram perut mcm nk period je.. Ikut kalendar, lmbat lg trikh yg btul2 subur. Xcek opk pun... Sy ajak je suami bersama hr tu. Alhamdulillah... Terus lekat lepas setahun 7 bln ttc.

5y ago

Ye dah tu sis tnda2 subur...

Breast sakit, kuat makan, badan berangin. Ni yg saya alami. Lain orang mungkin lain. Nak confirm try la buat opk dan bbt sis.

5y ago

Wahh.. Boleh la join group bbt kami. Teruskan je temping sis. Sebelum ni o cd berapa?

Sy pki opk je. Sbb tanda2 tu xsemestinya kita btul2 subur.