tanda2 mengandung

Assalamualaikum mommy semua.. boleh bagitahu tak tanda2 preggy sebelum korang disah mengandung? TTC

87 Balas

saket habes 1 bdn,breast saket bila sentuh,pinggang saket..period miss dri due date..

Sy rasa breast sgt sgt sakit macam nak jatuh,, terlanggar pun bole buat bergaduh...

Hidung sensitif gila masa awal2 tau. Pastu breast sakit.. dan mengantok teramat

Breast sakit nak mampuihh, bukan sakit mcm nak period. Sakittttt sgt time tu

rsa pnat nk tdor sjaa...kuat mkan...nk mkn tu ini....pda hal x xkuat mkn

Doakan sy mengandung je mommy² semua...😊

5y ago

InSyaAllah mudah mudahan

Badan panas bila malam. Panas mcm demam tp xdemam. Dan sakit gusi.

Badan mudah letih... Sakit2 bdn bhgian perut pinggang mcm senggugut

Period slalu on-time .. so bila lmbt period trus cek upt . 😅

Sebelum missed period, cpt ja penat, sakit pinggang n sakit payudara.