Siapa due bulan Feb ni? Jom share! Korang dah keluar tanda2 ke?..

Hi mommy.. siapa yg due bulan Feb ni? dahh ada tanda2 ke? atau korang dh bsalin? 🤭... saya due 21/2/2023.. Anak first, belum ada tanda2 lagii.. Berdebarnya rasaaa nak menanti waktu tu. Korang mehh laa share siapa dah keluar tanda2 tu.. #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

Siapa due bulan Feb ni? Jom share! Korang dah keluar tanda2 ke?..
3 Balas

sy 11/2 ank no8,biase sy KLU bb boy bersalin awl 36mggu tu kne jg2 lh,,KLU bb girl 40mggu 3 ari lbih deu😂,3x scan doc ckp bb boy,,semua brg dh siap bli,,xsbar nk tggu sbb 2bru lelaki,,yg lain pompuan ☺️

2024 kot sis? Saya pun pernah lalui. Memang berdebar sebab setiap orang tak sama turun tanda 🙊 Yg pastinya makin dekat due date, kerapkan berjalan ye atau banyakkan pergerakan.. supaya bukaan cepat.

kita sama..21/2.. mula ada false contraction.pg check bukaan 1cm..skrg menanti d rumah saja hope kita smua dipermudahkan.xnak serah diri baby saiz besar