Tanda2 bersalin

Assalammualaikum..boleh saya tahu x macam mana tanda2 nak bersalin...? Saya dah 37 minggu....mengandung anak sulong...

2 Balas

πš πšœπšœπšŠπš•πšŠπš–.. πšπšŠπš—πšπšŠπŸΈ πš‹πšŽπš›πšœπšŠπš•πš’πš— πš—πš’ πš‹πš’πš” πšŒπš˜πš—πšπš›πšŠπšŒπšπš’πš˜πš—(πš–πšŒπš– πšœπšŽπš—πšπšπšžπšπšžπš πšπš™ πšœπšŠπš”πš’πšπš—πš’πšŠ πš‹πšŽπš›πšπšŠπš—πšπšŠ) πš”πš•πšžπšŠπš› πš•πšŽπš—πšπš’πš› +πšπšŠπš›πšŠπš‘ πš™πšŽπšŒπšŠπš‘ πš”πšŽπšπšžπš‹πšŠπš— πš™πšŽπš›πšžπš πš–πš—πšπšŽπš›πšŠπšœ πš—πš˜πš— πšœπšπš˜πš™

terima kasih yer..