Boleh ke scan sebelum date

Assalamualaikum mommy ... Saya nk bertanya ne ,blh ke klo kite nk scan kandungan kite sebelum tarikh temujanji dkt klinik ibu dan anak ... Hari tu buka pink tp doktor tu x blh nk tahu due date sya malam kne mrh lagi 😥 sehari sebelum buka buku pink sya g klinik swasta tok double check pregnant ... Ade scan tp sy lupa nk mnta dan doktor di klinik swasta pun x ckp sy sdh brp mnggu ...

1 Balas

Boleh je pergi scan balik kat mana mana klinik. Tapi jangan lupa tanya terus kandungan dah berapa minggu, bila due semua tu. Minta sekali gambar scan patut ada detail dalam tu juga

2y ago

terima kasih bg info