Bole ke buka buku pink di klinik swasta?

Hai..minta pendapat semua..sye dh pregnant 28week and x buka buku pink lg...sye tkut nk pegi kk tkut kne mrh..bole ke buka buku pink di klinik swasta?#pregnancy #1stpreganancy #mommybuntu

2 Balas

Pergi buat sis.. Kalau ade duit lebih & takot kena marah dgn nurse pergi buat di klinik swasta.. Problem nnt nk bersalin kalau xde buku pink

pigi je sis.. kena tahan telinga., demi kesihatan sis dan bayi.... pigi je x paya takut la