NAK TANYA TENTANG KEPUTIHAN

Assalamualaikum Mommy , Saya Nak Tnya Lahh Normal Ker Kandungan 28Week Keluar Keputihan ? Yg Tersangat Banyak . And Then Perut Kita Rase Mcm Senak Gitu . Normal Ke ? Saya Nak Tnya Dokter , Temu Janji 2Week Lagi .. Mana Tahu Mommy Yg Ada Dlm Ni Ada Pengalaman Ke Boleh Lah Share Dan Bgithu Saya Apa Patut Saya Buat .

1 Balas

better puan pergi klnik asap utk dptkn rawatan bg mslh keputihan..jgn di bia2 kan..akan memudaratkan baby semasa bersalin nanti