Sanak perut

Assalamualaikum, semua mommy and bakal mommy sy nak tanya ada tak yang senak perut dan kejang perut sy risau lah kandungan nk msk 10week

2 Balas

saya pun 10week tngh mengalami hal yg sama .. kadang belah kanan,kadang belah kiri,kadang bawah pusat... lepastu time nak solat ,, memang akan rasa macam susah.. nak baca2. rasa mcm xcukuo nafas

normal sye pon mcm tu kecuali ade kluar darah tu x normal

4y ago

xde ape . yg sye tau tu mmg normal kram sbb pmbentukn mcm tu la . skrg sye da 7 blan .