Tidur tapi ketawa

Assalamualaikum.. Hi mommy, saya mau minta pendapat, mnta bantuan mommy.. Adek saya dua orang selalu selalu temankan saya tdur, mmandangkan saya berjauhan dgn suami saya.. Adek saya selalu nmpak saya tdur smbil ketawa2.. Knp tu ya mommy, saya lgsung tak sedar pun.. Tkut pun rasa ada jga..

8 Balas

Sis ngigau kut..😂😂🤣🤣ngigau dlm mood hppy tahap lompat2 mcm dlm citer spongebob squarepants tu.. tu ketawa je ms dlm tdo..hehe..just jokes..jgn mrh na 🤣🤣😘✌..jg dri brbaik tw.. may Allah alwyz bless u..aamiin

4y ago

Hihi😉✌

Sya pernah mimpi main kejar2 ngan kawan2 sya sampai ketawa..sekali sya cakap dlm hati petanda baik ne..terus pergi beli no ekor..sekali betul keluar no tu..haha..😂

4y ago

Hehe

Sy dari dulu tido kejap ketawa kejap merengek nangis macam tu. Teruk ngigau sy. Skrg tak tahu laa sbb suami takde bgthu pape pun sbb dia tido mati 😅

4y ago

💕💕💕

Xde apa kot sis. Sis tgh happy tu hehe. Sy hritu husband bg tau sy ngigau mcm tgh lawan hantu 🤣🤣. Kelakar pulak rasa sbb sy xigt pape.

4y ago

Hahaha.. Mmang org mcm ni kut😂

Pesan dkt adk...nati time awk ketawa tu trs tanya kenapa ketawa

4y ago

Kalau dia tanya time tu senang sket nak dpt jwpn mimpi apa ...slalu org ngigau ni dia jwb jujur je kalau tanya time dia ngigau😂😂

Takpe sisi. Tu tanda kita penat sebab tu mengigau

4y ago

Eya mybe kut sis.. Penat bwa budak dlm perut😅

Pesan dgn adik klu npk kejut terus. Jgn bg biar.

4y ago

Dh sis.. Dia ckp, dia tkut jga😓

Xd ape..normal