Bayi 2 bulan terkejut

Hi mommy semua, sy ade bayi 2 bulan yg apabila die terkjut, die akan angkat kaki & tangan sekali,barula menjerit. Normal ke camtu? Selalu sgt bile tdur mesti akan terkjut mcm tu. Bile sy angkat,trus stop menjerit dan sambung tdur. Sy da bedung siap2 & selalu baca ayat sebelum die tdur. Adakah ini sesuatu yg perlu sy risau? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

2 Balas

Bedung kemas tak? Tapi memang normal selalu terkejut macamtu

klau mcm tu bedungkn dia..

2y ago

sudah bedung belaka ibu.huhu