upt samar ii

dah delay period 3hari check upt setiap pagi naik doubleline tapi kabur sangat . doubleline tu naik jadi samar ii sikit lepas sejam .

5 Balas

Hai Sis, sy pernah alami keadaan untuk baby ke-3 ini. Lewat datang period dan sy check negatif, (tp sy tak check stp hari), dan sy mmng boleh rasa yg sy pregnant. Selepas seminggu sy buat upt test dgn upt biasa sahaja dan garis pn samar. Then 2 hari selepas itu, sy try upt jenis digital.

Better sis check selang sehari. Kalau check tiap hari tak nampak sangat beza. Hcg akan meningkat tiap 48jam. So kalau check selang sehari InshaAllah boleh nampak sikit line makin jelas. 😊

Kalau drop urine terus nampak samar In Sha Allah sis ada rezeki 😍 Tp kalau lebih dah lama baru nampak keluar line samar tuu dah tak valid

Result upt yg valid dalam tempoh masa 10 mnit shj ya sis

bacaan valid 10 min cmtu..lebih tu evap line