Delay period 10hari

Normal ke kalau dah delay period 10hari tapi upt masih kabur. Sy check 1st urine pagi.

Delay period 10hari
11 Balas

normal sebab lain org lain hormon hcg dia, tinggi ke rendah ke. tu positif dh tu kalau ikutkan..maybe hcg level still rendah

normal sis . Nak kepastian beli yg digital atau try test 2-3 kali . Saya first sama2 . second and third terus nmpk double line

Alhamdulillahhh.. tahniah sis. insyaAllah awal lg tu sbb tu pudar.. kalau da 5 week mcm tu baru pekat

normal sye delay 10hari upt sye sama mcm sis juga... untuk kepastian sye beli upt yg digital terus..

Normal sbb masih awal lg kandungan tu. Tahniah dan jaga diri tu sbb mseh baru lg sis

Normal tu.. sy pun 10hri lewat mcmtu kabur mula2.. pergi klinik doc sah kan hamil.

try cek pakai jenama clear blue

Normal , semingu cek upt lgi

Normal je. Ovulasi lambat tu

Nampak positif tu