Sedih Sangat2.. Mohon Semangat Dari semua :(

Assalamualaikum hi mommy to be n all mommy.. Sedih sgt2 sbnrnya.. Saya hanya mampu luah kat sini.. Saya dah lewat period 10 hari.. Dan pada hari ke 11(semalam) rasa sakit kat bahagian ari2.. Tgk2 dah period.. Sedih sgt2..Tapi depan suami dpn mak saya.. Saya senyum saja.. Dalam hati ni Allah saja tahu sbb saya nk sgt2 anak.. Saya dh kahwin 1 tahun 3 bulan.. Period xberapa lancar kadang dtg coklat2.. Cuma alhamdulilah bulan lps n bulan ni period dtg lancar.. Saya nak minta pendapat dari semua.. Tahu x kat mana pakar puan berdekatan area puchong? Mohon bgi cadangan sbb dh buntu sgt2 :( .. Bukan malas nk search..dh byk search Cuma xtahu mana klinik yg terbaik yg boleh bantu saya.. Hrp2 sgt2 sudi share.. :(

49 Balas

Ya allah..ramainya komen 😥😥 thanks semua bagi semangat ❤️❤️

Lambat cepat akan ada tu rezeki sis...sy 6tahun baru ada rezeki.

banyakkan sedekah pastu niatkan dlm hati time sedekah tu.

4y ago

insyaallah nt Saya cuba..tq sis ❤️😊

sabar sis..mungkin 1 kali sis mengandung trus kembar kan..

4y ago

Tq awk❤️😊 Moga doa ni berbalik pada awk.. Aamin Aamin

boleh jugak kalau nak ikhtiar berurut 😊

4y ago

baikkk❤️😊

Puan & suami boleh pegi cek kesuburan d LPPKN.

4y ago

Relax je. Tu antara ikhtiar yg puan boleh buat utk dpt kn zuriat. Just follow the flow & dont think too much. Semoga dipermudahkan urusan puan. 🙂

semoga ada rezeki ank untuk awk dan suami Aamiin

4y ago

tq Awak..Moga doa ni berbalik pada awk jugak.. Aamin Aamin ❤️😊

Semoga dipermudahkan sis

4y ago

Your welcome sis

bykkn sdekah..

4y ago

Sentiasa awk..😊😊