Chemical pregnancy

Saya dah dua kali kena chemical pregnancy. Skrg down sgt2. Saya sedih sangat2 sbb line dah nampak, tup tup period esoknya. Saya mohon doa kalian untuk saya dan suami dikurniakan zuriat dalam bulan mulia ni. Aminnn 🤲

5 Balas

Saya pun sama sis tapi baru sekali. Harini saya check upt sebab simptom sama macam dulu. naik double line tapi samar. dalam hati tersangat lah risau takut pisang berbuah dua kali 😔

Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Sama la kita sis.. Semoga kita dikurniakan zuriat di bulan yg mulia ni.. 😊😊🤲🏻🤲🏻

aamiin, sma 2 lah kita brdoa mgo tahun nie kita dpt baby,, boleh sy tahu chemical pregnancy tu apa?

Aminnnn ya rabbal alaminn. Saya pon bru lepas chemical pregnancy 2bulan lepas

rujuk doc sis..smge dpmdkan