Sedih Sangat2.. Mohon Semangat Dari semua :(

Assalamualaikum hi mommy to be n all mommy.. Sedih sgt2 sbnrnya.. Saya hanya mampu luah kat sini.. Saya dah lewat period 10 hari.. Dan pada hari ke 11(semalam) rasa sakit kat bahagian ari2.. Tgk2 dah period.. Sedih sgt2..Tapi depan suami dpn mak saya.. Saya senyum saja.. Dalam hati ni Allah saja tahu sbb saya nk sgt2 anak.. Saya dh kahwin 1 tahun 3 bulan.. Period xberapa lancar kadang dtg coklat2.. Cuma alhamdulilah bulan lps n bulan ni period dtg lancar.. Saya nak minta pendapat dari semua.. Tahu x kat mana pakar puan berdekatan area puchong? Mohon bgi cadangan sbb dh buntu sgt2 :( .. Bukan malas nk search..dh byk search Cuma xtahu mana klinik yg terbaik yg boleh bantu saya.. Hrp2 sgt2 sudi share.. :(

49 Balas

sabar ye sis..sya kawin 3 tahun baru pregnant,lepas tu keguguran 1 kali..lepas sebulan melekat balik,skrg dah 37minggu..insya allah ada rezeki nti utk sis

4y ago

alhamdulilah syukur..Moga sis Selamat bersalin n baby sihat baik2 ..tq sis😊❤️

Stay strong sis, Allah sebak baik perangcang.. Di doakan semoga sis dikurniakan rezeki anak yang ramai dan sihat selepas ni Amin YRA❤️

4y ago

Alhamdulilah tq sis atas doa tu❤️😊 Moga doa sis berbalik pada sis jugak..Aamin Aamin

Jgn sedih2 ye belum rezeki tu,insha Allah akan ada rezeki,jangan stress2,bersangka baik dan berfikiran positif ok,truskan makan acid folic

4y ago

insyaallah awk..tq tau❤️😊

jgn bersedih...takde rezeki anak lg..mgkn rezeki dr segi lain..kak sepupu sy sabar menunggu 12 tahun bru dpt sorg...

4y ago

tq sis ❤️😊 doakn Saya kuat ya..

pkir positif sis.. sy pon 2x da gugur awl2 kwin trus lekat.. da stahun jarak lpas gugur tu blom ad rzeki jgk lg..

4y ago

Ya Allah 2 kali..hmmm sis pun kuat ya..Moga Kita sama2 pregnant Aamin ❤️😊

Jgn sedih bersangka baik. InshaAllah bsangka baik sntiasa nnt Allah beri.. doa sllu.. klinik siti puchong pun ok.

4y ago

dh tgk pakej Mahal hmm

Waalaikumussalam, semoga ada rezeki untk sis dikurniakan anak comel penyejuk mata, penawar hati. Aamiin

sabar yew sis.. apa kata sis stabil kan dlu period.. ambk asid folic or Blackmore utk preggy..

4y ago

multi vitamin or preggy

Sabar ya sis.. In shaa allah, suatu hari nnt.. Tepat dan indah pd waktunya.. Aamiin

4y ago

tq Awak 😊❤️

Sis bole cuba Maca Powder 😊..melancar dan membetulkan period.

4y ago

maca powder tu apeee..Susu ke sis