Sedih Sangat2.. Mohon Semangat Dari semua :(

Assalamualaikum hi mommy to be n all mommy.. Sedih sgt2 sbnrnya.. Saya hanya mampu luah kat sini.. Saya dah lewat period 10 hari.. Dan pada hari ke 11(semalam) rasa sakit kat bahagian ari2.. Tgk2 dah period.. Sedih sgt2..Tapi depan suami dpn mak saya.. Saya senyum saja.. Dalam hati ni Allah saja tahu sbb saya nk sgt2 anak.. Saya dh kahwin 1 tahun 3 bulan.. Period xberapa lancar kadang dtg coklat2.. Cuma alhamdulilah bulan lps n bulan ni period dtg lancar.. Saya nak minta pendapat dari semua.. Tahu x kat mana pakar puan berdekatan area puchong? Mohon bgi cadangan sbb dh buntu sgt2 :( .. Bukan malas nk search..dh byk search Cuma xtahu mana klinik yg terbaik yg boleh bantu saya.. Hrp2 sgt2 sudi share.. :(

49 Balas

Waalaikumsalam sis. Selain makan folic acid, check kesuburan, sis jaga lah pemakanan. Ada kenalan saya dulu try nak dapat anak 10 tahun sekali melekat lepas dia tukar cara pemakanan dia. Dia stop makan maggi, fast food(mcd,kfc and etc)

4y ago

semua fav tu huhu..baikk..Saya try makan makanan sihat..tq sis❤️😊

waalaikumussalam sis.. kalau nak berurut area kinrara saya ada kenal sorang makcik ni.. saya doa kan semoga sis beroleh zuriat juga.. yg penting, jgn stress2.. insyaallah Allah bagi tepat pada masanya.. sabar ya😍keep positive.

4y ago

tq sis bg smngat❤️😊..Saya dh pergi urut haritu bulan 6 ..makcik tu kata batu mereyan(maaf Kalau salah sebutan) Saya Kat bawah..huhu

jangan sedih, insyaallah ada rezeki nanti..yang penting jangan stress...saya tunggu 12 tahun, alhamdulillah dengan Izin Allah,saya mengandung dah 34 weeks...yang penting sabar,usaha dan abaikan kata-kata orang...

4y ago

sama-sama.... insyaallah kita semua dipermudahkan segalanya...amin ya rabbal alamin 🤲...

xpe kak belum rezeki lgi, ape kata akak try minum anmum ataupun consume jus mamariam.. sbb sy tgok feedback jus mamariam ni bnyak yg dh tunggu bertahun, bila start consume alhamdulillah sangkut.. mane tau sis bole??

4y ago

welcome.. goodluck.. smoga ad rezeki 💞

wsalam.. sis boleh cuba makan asid folid appeton dan madu ajaib turkey by wawazainal.. insyaallah.. madu turkey tu blh sama2 mkn dgn suami.. insyaallah ada rezeki hamil.. kite ikhtiar kan selebihnya serah pada Allah..

4y ago

asid folic Saya makan..Mari ajaib tu pun Ada makan hritu..lpstu stop 😅😅 insyaallah lpsni try balik

jgn sedih sis.. rezeki tuhan y bg.. sy pn kawen 2tahun lebih baru ade rezeki.. pnh gugur skali.. 🥰 juz enjoy je n +ve.. kdg kalau tlalu pikirkn sgt o stress pn susah nk lekat..

4y ago

tq sis🤗❤️ ye betul tu..Saya cuba utk be positive.. insyaallah

Sis sa cadang kan pgi klinik puan.. Atau hospital.. Sa pun mcm tu juga... Haid x mentu sa g hptl sa kna bagi ubat dri hosptl untk ksburn.. Sykur Skrg sa da prgnt 4buln

4y ago

Moga dipermudahkan kn sis.. Amin2

Sabar sis, saya 4 tahun kawin . Dalam 4 tahun tu anak meninggal dalam perut 8 bulan, 2 kali gugur . Banyakkan berdoa sis . Insyaallah ada tu rezeki awak .

4y ago

Mcm akak sy, 6 tahun kawin, 6 kali gugur. 1st tu anak meninggal dlm perut 8 bln.. kesian kt kak sy belum ada rezeki anak lagi. Mcm2 usaha dia buat, pakar dh pegi. Akk n abg ipar normal sihat. Tu smua khendak Allah swt. Smoga awk diberikan rezeki zuriat ya

Stay strong sis. Allah akan bagi pada masa yang tepat dan sesuai. Saya 4 tahun kawen, alhamdulillah baru diberi peluang merasa jadi ibu lepas gugur 2thn lepas..

4y ago

Ya allah..hmmm..tq sis ❤️😊

kalau sis nak cuba ikhtiar dengan shaklee,boleh pm saya ye. kita boleh berusaha sebaik mungkin,insyaAllah ada rezeki nanti www.wasap.my/601128891716/hisyira

4y ago

tq sis🤗❤️