SCAN 7WEEK

assalamualaikum hi mommy-ii , saye nak share dan tnye , saye pregnant 7week , smalam saye pergi scan untuk buat buku pink khamis nnti tp saye pergi scan kat klinik swasta , dokter ckp baby terlalu kecil dan tak nampak jelas , ni first baby dan saye taktau pape . Saye igt baby ok je sbb dokter takde ckp pape langsung . Harini saye pergi kerja , kawan kawan semua tnye mcmana scan smalam , saye ckp dokter cuma ckp baby kecil lg tak nmpk jelas , tp kawan kawan tnye dokter ada tunjuk tak mana jantung baby dan bagi dengar bunyi degupan jantung baby , saye jadi terkedu dan risau sgt sebab semalam mmg dokter takde ckp pape dan saye tak dgr pun bunyi jantung baby . Kenapa ye ? Saye risau sgt .

14 Balas

Repeat scan lg sis. Mcm sy 2 kali scan. Scan pertama kali x nampak. Scan kali kedua 10w6d naMpak baby n heartbeat