Kandungan saye 35 mggu tp mcm 29 mggu je.mggu 36 saye kene masuk wad.37 mggu saye kene besalin.takut

Ade x yg same dgn saye...risau sgt...dokter ckp abdomen baby kecik

2 Balas

Baby berat berapa dah? Saya 36weeks tp tula Dr pun kata baby kecik berat baru 2kg.. risau juga

2y ago

maybe induce sis

Sama mcam sy sis,,, klau mcm tu sy akn kna admit ke mcm mna?

2y ago

Rsau nya sy sis,, esok sy akn buat scan dkat o&g klinik,, hrap" Bay mmbesar lh ikut minggu