just share

10 hari yang lalu saye gi cek detail scan baby dokter cakap baby saye tulang kaki dia sedikit pendek .. Saye benar benar down saye menangis langsung kat hospital .. Lepas tu dokter bagi apoiment lagi untuk jumpe dokter pakar tulang .. Alhamdulillah syukur ke pada allah tadi dah jumpe dengan dokter pakar tulang die cakap baby saya oke sehat alhamdulillah ya allah tak de problem ... Untuk semua ibu mengandung dan yang tlah bersalin semoga kita dan baby selalu sehat ?

1 Balas

Mmg mcm tu. Org malaysia.. nnt dye back to asal. As long as dye tak pendek lbh 3 weeks dr umur kandungan.. puan sono yg handle naa punya dtails scan bgthu..