xmuntah2

Assalamualaikum mommy hai..sy preggy 6minggu skrg ..tp sy xda alahan mcm muntah2 ..cuma pening2 tu kdg2 ja.. normal ke? anak first ni xtahu hehe ..terima kasih mommy2

71 Balas

Untung lah xda alahan..😍

Normal je sis....

Normal. mungkin alahan belum dtg lagi atau tak kena alahan langsung. mcm sy langsung takde alahan dari awal pregnant sampai skrg dah 35weeks :)

Yes normal..

Same la ngn sy, da 6week xde rasa muntah² tu sume 😅

Normal..

Sama la

normal

Normal

Biasalah tu.. Sy ngandung ank kedua sampai ank 5 alhdulillah xde apa2 alahan atau ngidam sampai bersalin. Memang terasa mcm tak ngandung tapi bila baby dah mula gerak2 baru terasa mcm ngandung.