xmuntah2

Assalamualaikum mommy hai..sy preggy 6minggu skrg ..tp sy xda alahan mcm muntah2 ..cuma pening2 tu kdg2 ja.. normal ke? anak first ni xtahu hehe ..terima kasih mommy2

71 Balas

Sama la 6week jgk hihi Xde alahan,,alahan tu pg kak cik suami 😂 Dia mngidam mkn asam2 jeruk 😂 Smpai seminggu depam munath2😁

Normal. Tu la kadang2 macam kompius ngandung ke tak bila xde alahan pape. Syukur la xde alahan. Enjoy!😝

Normal sis.. Sy ank sulung tiada alahan smpai kan trfikir btl ka pregnant... Tp skrg 9weeks pregnant second bby, alah terok...

Sya anak yg ke 3 ni tkde muntah2, hnya pedih ulu hati jr

Sama dgn sy.. Dh msuk 7mgu xde alahan muntah2.. Kdg2 je loya.. Tp xmuntah pn.. Cuma skng yg pling xtahan pedih ulu hati.. Setiap jam rase

Sy ank 1&2 alahan start dr tahu mengandung smp 4bln. Ank 3 alhamdulillah xde alahan pe². Skrg br 6minggu 😊

Sy pn 6week skrg tgh alahan muntah loya cpt penat

Normal..sy pn tkde muntah2..cuma mse 6 w tu rse mual2 je..skrg bru 12 w xde muntah2 lgsg

Sma mcm sya la mmy. Heheh. Sya pun first preg. Dari awal preg smpai skrg nak masuk 6 bln tkda alahan mcm org 😅

5y ago

Yeke mommy alhamdulillah😊

Bertuah Kalau xde simpton muntah2..Hope xdelah alahan sepanjang preggy