Air Gula

Assalamualaikum mommies. Boleh share tips minum air gula tak? Hihihi esok first time minum air gula. Nervous rasa. Pregnant baby first ?

14 Balas

sy dh pasrah mnum air gula.. teguk je sis.. rasa mnuman biasa cuma xde prisa lain.. mnggu dpan kne mnum kali ke 3 sbb naik brt bdn😅😅

Sy esok Kene mnum air gule baru 8 mngu...sbb sy obes...doa kan semua dipermudahkan ye...berdebar rse...

Mnum tu tarik nafas n teguk smpai hbs.. Jgn mnum sikit2 nnt pedih tekak...

Prepare air kosong.. mane tau nak termuntah ke leh minum sket