Air Masak Utk Bayi?

Assalamualaikum Mommies2. Nk tanya, perlu ke bagi air masak pd bayi?? Ank sy baru umur sminggu. Makmertua sy slalu bg dia air masak. Nk dilarang katanya dia lg berpengalaman jaga bayi ?

1 Balas

Wasalam... Tak boleh...Cuba ckp dgn mak mertua doktor suruh bg susu je. Kalau tak mcm mana berat nk naik, tak ada function pun bg air kosong kat baby... Lagi2 sminggu, kesian baby. Mommy kena kuat pertahankan anak,. You are the mother, not her. https://my.theasianparent.com/air-masak-untuk-bayi