Reject botol

Assalamualaikum mommies. Tak lama lagi, saya akan masuk keja. Tapi anak saya 3 month reject 100% botol susu. Saya dh cuba botol Avent & Pigeon wideneck. Tetap reject nangis2 juga. Mommies ada idea x?

Reject botol
24 Balas

Kalau sume puting xnak gunalah shrink@sudu@cawan jelah...sy anak no 1 memang sampai ke sudah x minom botol...abes sume botol dah try...mimijumi pon dye xnak...lepas 6 bulan dye dah makan lega sikit...menyusu sampai 3 taon lebih tu pon sebab dah ade adik...now dah 4 taon stgah minom milo pon pakai botol susu...haiyaaaa...kecik2 xnak botol...dah besar nak botol pulak sebab tgok adik dye guna botol jugak...fenin...