Baby reject botol .

Hi mummies. Nak tanya, botol susu apa ya yg okay ? Yg puting lembut & tak mudah tersedak? Before this guna avent tapi baby reject lately ni. #pleasehelp #seriusnanya

4 Balas

kalau puan nak save budget boleh cuba pureen. ada budak jenis semua puting dia boleh terima tak kira murah ke mahal mcm anak sy 😂😅

Sama ngn anak saya .. mungkin fasa 3 bulan kowt .. saya terpkse bg derect bdn je skrg

Kena try and error sis. Kalau tanya saya, heorshe dengan tommee tippee

anak saya guna pigeon