Reject botol

Assalamualaikum mommies. Tak lama lagi, saya akan masuk keja. Tapi anak saya 3 month reject 100% botol susu. Saya dh cuba botol Avent & Pigeon wideneck. Tetap reject nangis2 juga. Mommies ada idea x?

Reject botol
24 Balas

Anak saya botol avent langsung tak reti guna sebab puting dia tu kecik and area botol tu besar. Then saya beli fiffy yg biasa, sekali sumbat je terus dia hisap botol. Sebab puting fiffy tu sama macam puting badan. Kalau tak leleh je susu tengok dia pakai avent. Kena try and error sebab putingkan banyak jenis.