Reject botol

Assalamualaikum mommies. Tak lama lagi, saya akan masuk keja. Tapi anak saya 3 month reject 100% botol susu. Saya dh cuba botol Avent & Pigeon wideneck. Tetap reject nangis2 juga. Mommies ada idea x?

Reject botol
24 Balas

Kalau nak berjaya bagi anak susu botol ni. Satu sja tips dia. Biarkan baby kelaparan. Nanti lapar pandai dia hisap. Mcmni la baby sy semasa sy warded hospital sbb fully bf.baby pulak tinggal dgn my mum. Mula2 dia refuse, last2 dia lapar dia hisap mak sy cakap. Sy bg pigeon wideneck. Sbb puting pigeon lembut berbanding puting susu jenama lain