Reject botol

Assalamualaikum mommies. Tak lama lagi, saya akan masuk keja. Tapi anak saya 3 month reject 100% botol susu. Saya dh cuba botol Avent & Pigeon wideneck. Tetap reject nangis2 juga. Mommies ada idea x?

Reject botol
24 Balas

anak sy pn mula mcm ni juga... msa dia 2 bln dah mcm2 botol sy beli... dr yg mula smpi la mahal ...x boleh juga... last guna botol yg dpt free gift msa beli pump... yg tu gak dia nak.... Beli mahai2 x mau nk yg free gift gak 😂... la ni msuk 3 bln sy ajar guna botol avent.... yg lain2 smpn dulu.. InshaAllah nnt2 blh guna...