Perut sakit tidur telentang

Assalamualaikum mommies.. ni kehamilan sy pertama selepas hampir 2 tahun menunggu..now baru 8w.. perut sy sentiasa akan x selese bila tido telentang.. sy tido mengereng je setakat ni..adakah sakit macam tu normal? ada x yg sama pengalaman dengan sy? sebab review kawan2 yg dh preggy sebelum ni mereka cakap simptom tu jd bila dh trimester ketiga.

8 Balas

Ada kawan saya tidur mengiring ke kanan sakit. So dia tidur mengiring ke kiri. Tidur ikut selesa sis. Kalau terlentang tak boleh, mengiring jela sis.

5y ago

Yela sebab ada kawan pun tak boleh terlentang katanya. Boleh kiri kanan je