8week 6day

assalamualaikum mommies,, nak tanya ada tak yang dah nak masuk 9week tapi still nampak kantung kosong macam ni je.. doktor ada ckp boleh jadi berlakunya miscarriage.. saya dah mula risau.. ada tak mommy² yang dekat sini pernah lalui macam ni.. apa tindakan mommy semua.. perlu ke jumpa dr pakar.. saya dah mula risau dengan kandungan saya.. boleh mommy² tolong saya 🥺😢

8week 6day
8 Balas

Pernah tjdi sis dkt ipar saya ... tp 11w scan bru nmpk jnin

7mo ago

Doc bg msa 2mnggu untk repeat scan smula .. alhamdulillah nmpk ...