Pregnancy 32 weeks

Assalamualaikum mommies, maaf saya just nak bertanya. Semenjak pregnant ni nafsu bersama suami sy berkurang dan apabila bersama suami sy kurang cecair pelincir. So, ketika bersama suami kemaluan sy jd pedih sedikit. Adakah itu normal ketika pregnant ye? Maaf kalau soalan ini kurang menyenangkan. Sy takut sy jd mati pucuk je sbb takde nafsu nk bersama ketika pregnant ni 😂

11 Balas

normal sis. saya pada minggu ke 35 nafsu dah berkurangan. bersama suami pun hanya untuk memenuhi hajat suami je. hehehe.