Potty Training For My Girl.

Assalamualaikum And Hi Mommies ??‍♀️? Hari nie hari pertamaa saya potty Training utk my girl.. Agak lewat sikit ajar ? dia dh umur 3 thun.. Bt masa skrg dia dh lulus bgtau yg dia nk kencing tp bab nk ? blom tau lg mcm mn reaksi dia nk bgtau.. Mommy dlm nie boleh tak kongsi saat2 ajar anak tnpa pmpers? Apa pengalaman mommy2 smua thanks sudi luangkn masa ???

1 Balas

saya ms anak pertm ajar potty train sng skit..pengasuh pun bnyk bantu n asuh dia..ms anak kedua sy terpaksa fully potty train setiap wiken sabtu ahad ms umur dia 2 thn 9bln ja sbb pengasuh xmau ajar..bila sy dah berjy asuh dia bole bgtau nk kencing, si pengasuh pulak dok buat pyh..nk juga bg pampers kt anak, smpi sy naik tension!last2 terpaksa juga ikutkn pengasuh...