Potty Training

Assalamualaikum..hai mommy² ♥️ Any tips untuk bebas pampers? Anak saya umur 3 tahun 7 bulan. Kat rumah pakai waktu nk buang air besar & tidur malam. Waktu² lain tak pakai pun, dia akan bgtau bila nk membuang. Umi fenin dah 😅

Potty Training
1 Balas

wassalam mommy. .cba tike nk mmbuang 2 mommy ckp ngan ank abg/adk kalo nk yak2 abg cko ngan umi tau ..abg kn da besr. atau abg msok je blik air tros. .InsyaALLAH bole 2 mommy. .