Susu

Assalamualaikum mommies! Blh suggest x susu apa yg rendah gula sbb sy ada GDM..

10 Balas

Freshmilk macam marigold,dutchlady,farmfresh.. ataupun sebelum awak beli awak check kandungan dia. Make sure tak ada sucrose or fructose.and susu nestle omega bukan untuk ibu hamil atau menyusu..kena baca dulu sebelum beli tau..?

5y ago

Kalau berat badan awak semua ok and awak tak ada gdm tak perlu awak tukar.kalau awak nak juga tukar,awak minum farmfresh.susu dia mmg fresh la sebab tak pekat macam susu lain.macam saya katakan,sebelum awak beli,awak check dulu kandungan dia..