Susu formula

Hi mommies, blh suggest x susu formula yg dpt tambahkn berat baby ?#firstmom #bantusharing

2 Balas

susu formula ni awak kena try n error sampai jumpa yang serasi. pengalaman sy, alhamdulillah anak sy minum lactogen dari dalam pantang lagi, sampai umur setahun, berat naik cantik je. masa dia dah start makan, sy lebihkan masakan yang boleh naik berat badan, contoh cheese, susu fullcream, unsalted butter, yogurt.

susu fm awak kena try & error. macam baby saya, minum dutch baby tak sesuai, lactogen pun tak sesuai, minum dupro baru sesuai. berat dari 1.8kg now 2 bulan 5kg tapi saya mix susu.