Alhamdulillah dipermudahkn

Alhamdulillah selamat melahirkan puteri sulung kami pada 26/9/2020 jam 2.42pm, berat 2.74kg 😍🥰#firstbaby

Alhamdulillah dipermudahkn
31 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Tahniah sis. Waa x sabarnye tngok org dh selamat bersalin. Selamat berpantang sis. Lega sy tngok awk bgthu HSNZ husband boleh teman dkat lr room. Sy pun baby first jugak in shaa allah akn bersalin kat situ jugak. Hehe

2y ago

Terima kasih. Ha'ah alhamdulillah mmg suami teman dr awal smpai slesai smuanye, alhamdulillah ni ank first jgak, mmg lega bile tye dktr dye ckap suami bleh teman dlm LR. Klau x xtahu laa camne nk lyan sakit sorg2, ank first plak,. Huhu

congratss❤btw masa bersalin berteman atau seorang . Sorry , just nak tahu je . Sebb rata² saya try tanya, kata bersalin sorang.

2y ago

Terima kasih. Alhamdulillah sy bersalin di HSNZ Kuala Terengganu, suami boleh masuk teman dlm LR, cume dlm wad je xleh berteman.

Alhamdulillah tahniah sis... slmat berpntang .. berpa week sis besalin

2y ago

Terima kasih. Bersalin 37w 5d

Sorry ka boleh tanya tak masa salin husband boleh masuk tak?

2y ago

Mungkin ikut kawasan masing2 kot. Sy bersalin di HSNZ kuala Terengganu, alhamdulillah suami boleh masuk teman dlm LR, tp dalam wad xboleh teman.

VIP Member

alhamdulillah..congrats sist...btw slamat brpantang...😊

Alhamdulillah tahniah mommy, selamat berpantang! 💕

tahniah sis...xsabau tunggu gilaran saya plak....😘

2y ago

Terima kasih. Semoga sis dipermudahkn urusan

VIP Member

Sama tarikh lahir dengan anak sulung sa , ppuan jg

2y ago

8 tahun

Alhamdulillah. tahniah sis.. selamat berpantang..

Alhamdulillah sis.. Tahniah.. Selamat berpantang