40 mggu 2 hari

Alhamdulillah sy selamat melahirkan bby boy pd hari ini jam 7.14 pg dgn berat 3.09 kg..Alhamdulillah...🤲🤲

11 Balas

Tahniah dik..akak pregnant 35minggu ni..tnggu masa jgk ni..pregnant ank kedua di usia 40thn agak sukar.ank prtama sy berusia 14thn..semua xkena..sepanjg pregnant selalu sakit..doakan sy brsalin normal..

4mo ago

Sama dgn Saya Kak...anak pertama usia 14thn...skrg preggy ank ke 2...nie pun dh 36minggu semoga Kita dn Bayi yg bakal di lahirkan selamat dlm lindungan Allah aminnnn ya rabbal alamin 🤲

harini 38minggu 5hari...abg2 belum 38minggu dah keluar...masih sabar menunggu...☺️

4mo ago

Alhamdulillah dah selamat bersalin 18.12.2023..jam 3.19am.baby girl 3.20kg☺️

harini 40 minggu 1 hari tapi belum ada tanda nak bersalin 🫤

Alhamdulillah. Sy still menunggu 🥹 40 minggu 1 hari dah ni.

4mo ago

insha Allah esok lusa lahir la tu...sy due 12/12...nsib baik 14/12 da lahir..klu x 18/12 kne admit...semoga urusan bersalin sis dipermudahkan..

Alhamdulillah..taniah sis..selamat berpantang..

Alhamdulillah.. Selamat berpantang sis...

alhamdulillah.. Selamat berpantang sis💪🌹

4mo ago

terima kasih

Tahniah sis selamat berpantang

terima kasih semua🥰🥰