Tanda2 pregnant

Assalamualaikum momies yg cntek...bole ka share tanda2 kmu Hamil😄😄

1 Balas

pertama kali saya kesan bila period tak datang pada tarikh yg ditetapkan. period saya regular each month. selepas tu saya test air kencing guna alat UPT tu. alhamdulillah positive.

4y ago

Pn Julia, rasa pahit tu tak. cuma ada org mengalami nya. deria rasa kurang bila hamil. simptom ni, berbeza mengikut orang. ada yg rasa payudara membengkak, saya tak. 😅 saya tak banyak tanda2 yg dialami masa tahu awal2 kehamilan.