Tanda awal pregnant

Salam momies..nk tanya..kalau kita pening2 kepala, kuat mkn, selalu kentut & sendawa, itu tanda2 hamil ke? Maaf bertanya..

10 Balas

pening mual kentut sendawa kdg gastrik berangin dlm perut..tk semestinya prgy sis.. apa pn sis cek upt tuk kompom kn.. moga ada rezeki ye sis

Buat upt sis. Kakk saya bru2 ni tnda mcm awak la .. Lmbt chek up akhirnya gugur . So buat la upt then buka buku pink then bole alert dgn kndungan .

5y ago

Klo dh delay 2hari ok ke check? Ke masih awal lg?

x thu lah sis coba chek upt or g klinik heheh kita org x terer... nak tau prggy ke x...

yer sis..cm sya buln lepas...rasa lain pda bdn kite..try buat upt

3mo ago

awk ada rse tekak loya? tk boleh bau benda busuk..

Upt dulu ya puan... Then if dah positif jumpa doktor sbb semua simptom x sama

Tu pun tanda2 preggy sis.. Btw sis uat laa upt utk konfirm kn.. ☺️

5y ago

Ade jek yg pening2 tp xde mual2 sis.. Lain2 org, lain alahan nye.

Cek upt dulu ya.. Sebab x semua org sama simptomnya

Upt lerrrr..

Cek upt dulu sis

5y ago

Sy delay 2 hari je.cek upt terus naik 2 line, terang. Upt sy beli kat farmasi. G cek kat klinik, upt negatif. Now sis dah nak masuk 7 minggu

Upt jelaa