Sakit bahagian bwh perut

Assalamualaikum hi momies sekalian kalau rasa sakit bahagian bwh perut perlu pegi ke PAC terus ke sbab sy tgh rasa sakit sekarang ni sy dh overdue 40 w 3 hr ni tp tanda2 yg lain xde lagi hanya rasa skit perut je sekarang ni

2 Balas

ya.. klu dah kerap tu, sis pergi pac walau x da tanda apa2.. nurse pesan mcm tu.. dan baru ni sya overdue jugak.. tpi perut sakit smpai ke belakang.. dan sakit tu semakin kerap dtg..tanda lain x ada.. pergi pac dah ada bukaan 2cm.. bberapa jam kmudian bersalin

4w ago

Alhamdulillah sy dh pun selamat melahirkan terima kasih atas doa 😊

kalau tak tahan boleh pergi

1mo ago

Sy dh dtg ke pac dh