sakit perut

Assalamualaikum mommies..sy nk tnya sikit, normal ke klau sakit perut dibahagian bwh perut/ari2 during 1st trimester ni??sblm ni ada rasa cramp2 biasa je..but this past 2 days,rasa mencucuk2 je..bahaya ke utk bby??

2 Balas

Waalaikumussalam sis. Selagi takde keluar spotting takde masalah. But once rasa sakit sgt sampai ada keluar apa2 spotting atau lendir terus ke hospital. ☺