morning sickness pada petang hingga ke malam hari, normal ke?

Assalamualaikum mom's, iiya nak tanya. Iiya tengah pregnant first trimester, normal ke bila rasa morning sickness ni pada petang hingga ke malam hari ? Pada pagi hari tkde pun rasa tekak loya , perut mual dan pening*. Selalunya org lain morning sickness memang pada pagi hari kan? Tp iiya rasa pulak Selalunya datang pada petang hingga ke malam. Adakah mom's pernah rasa benda sma mcm iiya skrg rasa? Pliss share pengalaman mom's. ❤ thankyou

31 Balas

nama je morning sickness tapi dia punya mual tu kalau boleh sampai ke malam 😂 normal je. dh masuk trimester kedua dh okay sikit. unless ada keturunan mmg muntah 9bulan. be strong ye 😊