Morning sickness

Ada yg sama tak saya dh 7 minggu 4 hari…Tp takde morning sickness sampai muntah2…Loya pening hilang selera makan and x sedap badan je…minum air putih pun rasa mcm ada benda tersekat je dkt tekak #bantusharing #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Saya pun tak ada alahan langsung. Macam biasa je. Cuma ada satu je alahan, bila nak gosok gigi mesti rasa loya.

2y ago

Selera makan semua okay, sentiasa rasa lapar 😅

Sya pon 7 minggu 4 hari tapi xde alahan. Kadang2 je rasa perut x berapa selesa skit