morning sickness hilang tiba2.

normal ke rasa morning sickness hilang secara tiba2? kandungan baru 10 minggu. alhamdulillah setakat nie xde pun pendarahan dari faraj @ cramp perut. mohon pencerahan?. takut rasa tiba2 hilang rasa morning sickness

9 Balas

Normal sis,sy pun mse start preggy aritu 2 bulan rasa mual2 n xde selera makan..ngam2 preggy genap 3 bulan je,semua dh ok n selera mkn pun menjadi-jadi

Normal sis.. Sy Ilang morning sickness tu masa 14weeks tp rasa nya mcm dtg blk je 35weeks ni.

Normal sis.. best tu morning sickness stop awal. Sy 14weeks baru stop morning sickness.

Normal sis. Saya lega gila bila MS dah hilang. Sis jangan lah fikir yg bukan2.

sy hilang then datang balik nd hilang lagi ..haha

Sy hilang lpas tu dtg blik morning sickness..

Pndi dtg pndi hilang gtu la tu sis 🤭

Normal tu sis. Jangan risau.

Normal je..