Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Saya masa scan tu pun tak nampak jugak ... doc lepas tu ajak utk scan minggu depan , bila scan nampak jantung je doc ckp... tapi kenapa korang bila scan dpt gambar mcm tu? Saya tk dpt pun sekarang dah 4 bulan mengadung pun doc scan tak bagi gambar mcm tu 😭

3y ago

kalau scan dkt swsta mmg dia akan bg pic, tp klu dkt kk takde pic