Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Saya pun mcm tu jugak dulu, tapi lepas 11 weeks barulah nampak sikit lepas tu dah nk masuk 16 weeks doktor tk scan lagi ☺

4y ago

Sronoknya sis bila sy bca crta2 mcm sy yg bila masuk 11mgu ada jntung , sy dh g scan swsta smlm pun msih sma mcm doc kk ckp ... ukuran bby normal elok mcm usia , tp jntung tu xde nampak ...