Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Wslm. Sy rasa tarikh period awak mungkin betul tp tarikh subur tu tak tentu. Bilanya melekat kita tataw. Kalau tgk gini mcm baru 7w. Sbb sy 7w dulu mcm ni tp jantung dh nampak. Masa 9w dh besa sikit. InshaAllah ada tu. Tggu lg 2w

4y ago

Tu sy dh letak gambar 9w. Kalau 9w kepala kaki tgn smua dh ada sbb tu sy rasa gambar scan awak tu mcm dlm 7w