Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Saya pernah.. Sbb mungkin tarikh period tu tak betul..jd doc bagi sy tarikh edd yg baru..ikut tarikh yg baru..lps 2w bru nampk ukuran semua..bila scan mmg bby kecik 2w..jd doc cakap mungkin sy salah tarikh..

4y ago

Saya pn sama awal² doc kira sama mcm tarikh period..tp bila makin besar bby doc ckp kecik 2w..last period saya pn sama jgk sy ingt..tp xtau kenapa doc ckp sy slh bg tarikh..sy ikut kn jela..hehe..tp lps tu scan sume dapat tetap lewat 2w..bby kecik..keluar alhamdulillah..sht semuanya..berat scan 2.7kg..tp kluar 2.1kg..🤭 Jgn risau sgt tau..semoga Allah beri yg baik2 utk awk ❤