Scan Tak Nampak Heartbeat

Assalamualaikum ... Minta aura positif sbb sy risau sangat ? Ikutkan harini dah 9weeks4days , tp scan doc xdapat nak ukur sbb terlalu kecil then heartbeat pun takde lagi ... Ada ke yg mcm sy then bila repeat scan after 2 weeks baru ada heartbeat ???

Scan Tak Nampak Heartbeat
41 Balas

Sy scan msa 10 week pon x nampak heartbeat sis.. Lps tu doc dah x dak scan langsung dah sampai skrg dah 20 week.. At last sy p scan kt klinik swasta je.. Alhamdulillah semua okay je.. Sis bnyakkan berdoa ye.. In shaa Allah semuanya okay je

4y ago

Masa 20 minggu.. Sy dgn husb mmg tawakal je sampai dah 20 minggu nie bru scan...sy nak p scan msa 16 minggu.. Tp mertua x bg lg msa tu..so kena ikut jelah😅